www.pansermuseet.dk

Støtte medlem

Du kan være med til at støtte foreningen og museet ved at blive Støtte medlem af foreningen Hærens Kampskoles Køretøjshistoriske Forening (HKSKHF). På denne måde hjælper du med at bevare køretøjer og materiel anvendt i Hæren efter 1945.

Støttemedlemsskab koster 150,-kr om året og ud over at støtte foreningens arbejde, give et medlemskab også adgang til vores store billede, video og dokument arkiv. inkl. alle udgivne nummerer af bladet Kentaur.

Brug nedenstående Kontaktformular til at kontakte Kasseren om et støttemedlemskab, du bliver herefter kontaktet via e-mail vedr. indbetaling af medlemsgebyret.


Aktivt medlem

Hvis du ønsker at være Aktiv ”skrue” medlem, så er det bedst du kommer forbi på en af vores arbejdsdage eller andre arrangementer, så tager vi en snak om hvilke køretøjer du har interesse i.

Aktivt medlemsskab koster 150,-kr om året og ud over at støtte foreningens arbejde, give et medlemskab også adgang til vores store billede, video og dokument arkiv. inkl. alle udgivne nummerer af bladet Kentaur.

Brug nedenstående Kontaktformular til at kontakte Kasseren om et aktivt medlemskab, Kasseren kan oplyse om hvornår vi har arbejdsdag eller anden aktivitet, så vi kan mødes på museet. Kasseren svare tilbage per e-mail.


Kontakt Kasseren for anmodning om medlemsskab